Enter your keyword

Primer Cicle: Llar d’Infants

primer cicle llar d'infants

Primer cicle. Llar d’infants Tic-Tac

Situada en un edifici singular que unifica dues cases angleses del carrer Zurbano de Sabadell, i dotada d’un esplèndid i assolellat pati, la Llar d’Infants Tic-Tac disposa de llum natural en totes les estances i d’unes dimensions que permeten una relació i un funcionament molt familiar. Tic-Tac compta amb un grup de professionals titulats i l’avalen molts anys d’experiència en el món de la primera infància. L’equip està format per mestres, tècnics especialistes en primera infància, psicòloga i també un expert en música.

Horari i serveis

L’horari lectiu de l’escola és de 9 a 12:30h i de 15 a 18h, de l’1 de setembre fins a finals de juliol. Les famílies disposen d’un horari optatiu d’atenció, tant a primera hora del matí (de 7:30 a 9h) com a última hora de la tarda (de 18 a 19h). La franja de 12:30 a 15h és opcional i està reservada a l’estona de dinar i al descans. La Llar d’Infants Tic-Tac disposa d’instal·lacions adequades i de cuinera pròpia. El menjar s’elabora diàriament al propi centre i permet atendre la diversitat de necessitats: dieta, triturat, semisòlid, atenció a les intoleràncies… El dinar el donen les pròpies mestres i comptem amb una zona adequada per descansar entre les 13 i les 15h.

Llar i família

Per al benestar dels infants, és important crear un entorn estable, segur i ple d’afecte. Per aquest motiu, és bàsic que les famílies i els educadors caminin plegats. La Llar d’Infants Tic-Tac es caracteritza per ser una escola oberta i comunicativa. Un dels objectius principals és mantenir una estreta relació amb els pares i familiars i, per aquest motiu, provem d’implicar-los, d’una manera directa, en la tasca educativa.

botontictac

EL NOSTRE COMPROMÍS

Fem tots els aprenentatges en català, que és també la llengua vehicular del centre. Entenem l’escola dins de l’ampli context
d’una nació a partir de la qual hem d’accedir a la globalitat de la cultura universal. Ningú no pot ser discriminat
a causa de la llengua, l’extracció social, la raça, el sexe, la ideologia.