Enter your keyword

Primer Cicle: Llar d’Infants

Reserva la teva cita

Primer cicle. Llar d’infants Tic-Tac

Situada en un edifici singular que unifica dues cases angleses del carrer Zurbano de Sabadell, i dotada d’un esplèndid i assolellat pati, la Llar d’Infants Tic-Tac disposa de llum natural en totes les estances i d’unes dimensions que permeten una relació i un funcionament molt familiar. Tic-Tac compta amb un fantàstic grup de professionals titulats i l’avalen més de 40 anys d’experiència en el món de la primera infància. L’equip està format per mestres, tècnics especialistes en primera infància, psicòloga i també un expert en música.

Aprenentatge

En aquesta etapa, es treballen els llenguatges verbals, musicals, plàstics i matemàtics. Són mitjans d’expressió i comunicació lúdics i creatius que es manifesten en el procés d’aprenentatge de forma interrelacionada. D’aquesta manera, el fet d’estar envoltat d’aquest entorn dona lloc a que l’infant pugui construir el seu propi coneixement.

Menjador

La franja de menjador és de 12:30 a 15h és opcional i està reservada a l’estona de dinar i al descans. La Llar d’Infants Tic-Tac disposa d’instal·lacions adequades i de cuinera pròpia.

El menjar s’elabora diàriament al propi centre i permet atendre la diversitat de necessitats: dieta, triturat, semisòlid, atenció a les intoleràncies… El dinar el serveixen les pròpies mestres i comptem amb una zona adequada per descansar entre les 13 i les 15h.

Llar i família

Per al benestar dels infants, és important crear un entorn estable, segur i ple d’afecte. Per aquest motiu, és bàsic que les famílies i els educadors caminin plegats. La Llar d’Infants Tic-Tac es caracteritza per ser una escola oberta i comunicativa.

Un dels objectius principals és mantenir una estreta relació amb les famílies i, per aquest motiu, provem d’implicar-los, d’una manera directa, en la tasca educativa.

EL BLOG DE TIC-TAC

Contacte

Direcció: Carrer de Zurbano, 21, 08201 Sabadell, Barcelona
Horari: 7:30h a 19h.
Telèfon: 937254162
E-mail: tictac@escoladelsol.cat

Reserva la teva cita

EL NOSTRE COMPROMÍS

Fem tots els aprenentatges en català, que és també la llengua vehicular del centre. Entenem l’escola dins de l’ampli context
d’una nació a partir de la qual hem d’accedir a la globalitat de la cultura universal. Ningú no pot ser discriminat
a causa de la llengua, l’extracció social, la raça, el sexe, la ideologia.