Enter your keyword

post

Ens emocionem

Ens emocionem

Alegria, pena, tristesa, ràbia, por… Paraules que habitualment els nois i noies de 3r d’Infantil utilitzen en el dia a dia.

Expressar i identificar les nostres emocions i la dels altres és realment important per créixer emocionalment sans i afavorir un desenvolupament íntegre. Les definim com:

Estants afectius innats i automàtics que experimenten a través de canvis fisiològics, cognitius i conductuals. Serveixen per fer-nos més adaptatius a entorn que experimentem”.

Un cop hem entès el concepte, ensenyem als infants a connectar amb ells mateixos perquè puguin comprendre, identificar i verbalitzar com se senten. Hem dedicat estones a preguntar les seves emocions sense fixar cap moment específic per practicar i desenvolupar la consciència emocional. Hem après que poden ser positives o negatives i que totes són útils i necessàries per créixer com a persona.

Hem establert dinàmiques que faciliten i ajuden als infants a identificar les emocions i familiaritzar-se amb elles. Cadascú ha agrupat diferents emocions, a veure si les podeu identificar!